new design for baby headbands

1 comments

model ni pakai headbands new design yang lebih simple n trendy


yang ni pun ....

akan ada lagi yang terlatest selepas ini...

Promosi Branded Kids Wear

0 comments
Berita gembira untuk customer Ummicare2u...
anda berhak mendapat free gift yang istimewa atas setiap pembelian branded kids wear yg melebihi RM50.00

Branded kids wear pilihan keluaran kali ini
*Best Buy*
size: 6-12m, 2T,3T,4T dan 5T
*hanya tinggal limited size n design only


Old Navy Girl Set
Promosi RM20.00
*set yang ni paling laris sekarang...harga kali ni paling terendah antara yang lain...let's grab it now!!!
cepat stok Promosi da nak abis ni!!!



bleh juga bli asing-asing:
Old Navy White Top :RM12.00


Old Navy Pant
RM12.00




Gap Stripe T
RM25.00 Promosi RM23.00



I Love Guess Boy T-shirt
RM25.00 Promosi RM23.00









Mothercare Dress
RM39.00 Promosi RM30.00
0-9 month
  



Children Place Dress
RM39.90 Promosi RM35.00
size: 6-9 m, 12m
Sold to Mama Afia




Mothercare Baby
RM39.90 Promosi RM35.00 RM33.00
size: 6-12 month
sold to mama Fatin





MotherCare Dress
RM39.90 Promosi RM35.00 RM30.00
sold

size:6-12 month




Carter's Rompers New Born 


RM30.00 Promosi RM25.00

 
RM20.00 Promosi RM18.00
sold to Wawa


RM20.00 Promosi RM18.00
seluar tu new born GAP


Carter's Pyjamas Love size:2T
RM23.00 Promosi RM20
Sold to En. Epin




Carter's Pyjamas Cuddie Monster
RM23.00 Promosi RM20.00
size:5T


NFL Set
RM30.00 Promosi 25.00
size:24 month


Polo T shirt
RM39.00 Promosi RM35.00
size:L
Sold




set tilam bayi

0 comments
Set Tilam Bayi

set Pinky Cat (3 pcs in set)
tilam, bantal kepala & diaper stacker
RM59.90 Promosi RM49.90
sold to Isma



close up skit...




Set Blue Boy (3 pcs in set)
tilam,bantal kepala & diaper stacker
RM59.90 Promosi RM49.90




Set Soft Blue Stripes
(2 pcs in set-tilam & bantal kepala)
RM25.00 Promosi RM20.00



set tilam for new born baby
4 pcs in set (tilam, bantal kepala, 2 bantal peluk)
RM30.00 Promosi RM25.00



Diapers Stacker

0 comments
Produk terbaru dari Ummicare2u kali ini mengetengahkan satu lagi produk nursery iaitu diaper stacker.
diaper stacker ini di buat homemade oleh Ummi Idah. memang comel dan praktikal utk kite ibu-ibu yang suka inginkan kekemasan dan berstyle dalam menghias dan memastikan diapers anak-anak lebih tersusun dan sentiasa berkemas. terdapat dalam pelbagai design yang comel utk dimiliki.


Pinky Rabbit with pocket
harga biasa RM30.00 Promosi RM25.00
sold to Isma
*yg ni kainnye mahal skit so harga pun cam tu gak la...huhuhu...



cutie bear with pocket
harga biasa RM30.00 Promosi RM25.00
sold to Zatie


sweet dress with pocket
Harga biasa RM30.00 Promosi RM25.00
sold to tie


Blue with pocket
harga biasa RM30.00 Promosi RM25.00
sold to Zatie

 


blue boy with pocket
Harga biasa RM30.00 Promosi RM25.00



Pinky Cat with pocket (free baby towel)
harga biasa RM28.00 Promosi RM23.00
sold to Intan



Blue Boy with pocket (free baby towel)
harga biasa RM28.00 Promosi RM23.00
sold to Sha



Red Stripes
harga biasa RM20.00 Promosi RM15.00
Sold to Mai



Mickey with pocket
harga biasa RM20.00 Promosi RM15.00
sold to Sha


Batik Endon
harga biasa RM20.00 Promosi RM15.00
sold to aunty baby



Violet Stripes with pocket
harga biasa RM20.00 Promosi RM15.00


Red Flower
harga biasa RM20.00 Promosi RM15.00
sold to Intan



gambaran dari dalam diapers stacker
bleh muat sehingga 30-40 keping diaper


dari tepi


Speacial for this month order only

0 comments
Istimewa buat customer Ummicare2U...kami akan memberikan hadiah buat setiap order yang anda inginkan. InsyaAllah kalau Ummicare2U mendapat sambutan yang lebih hangat nanti, akan lebih speacial lagi free gift yang akan diberikan kepada customer. oleh itu, banyak2kanlah order ye...hehehehe...

free gift utk bulan ini adalah Polka Dot Hair clips...jom cepat dapatkannya...secara percuma...





* pemberian bulanan juga buleh di order untuk dimiliki untuk koleksi. harganye? hanya RM5.00/pasang

Latest about Headband...

2 comments

yg ni speacial request dari mama Aeisya...sedap nama tu kan...

nilah antara latest craft yang di order oleh customer Ummicare2u...
hopefully u all will love it... thanks a lot for ur order ya.

Order dari Mama Marazliana, nun jauh kat Penawar, Johor. sori yer lambat sikit...aritu kami balik kampung...cuti2 Malaysia plak...hehehe...maaf skali lagi yer Mama.



ni pulak untuk si comei lote Et...opss...actually...for her cute princess..irah...
latest version..siap ada nama dia tu...hehehe...thanks Et.



 

UMMICARE KIDSWORLD Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez