head bands 4 baby

PROMOSI GET 2 PCS HEADBANDS FOR RM15.00 ONLY
memang limited edition dan tidak terdapat di mana2
pasaraya atau di mana2 pun kecuali di Ummicare
kerana it's handmade...so anda buleh request mengikut citarasa anda juga..
biasa : RM9.90/ pcs


yang ni headbands for baby... polka dots...more n more dots...


 model with her pink flower headband...

headbands ni adalah hasil handmade oleh empunya blog ni.
so setiap kali order, produk yang terhasil adalah eksklusif kerana tidak akan sama dengan yang lain
cuma bleh kelihatan sama atas permintaan customers. ini juga antara produk yang terlaris, sampai tak
cukup tangan...hehehehehe....thank you so much for all customers Ummicare2u yang mengorder ye.



insyaAllah akan datang musim polka dots n belang2 time
it's for order from my office mate...


ni baby aufa yang comei with her minnie polka

she again...mmmm...don't cry anymore...see ur lady bird there...

KIDS HEAD BANDS
akhirnya terhasil jugak head bands for kids yang tergendala minggu lepas... huhuhu...
all this 4 my office mate's order...thanks u so much ustazah najmiah...hope u will like it...



1 comments:

rEd RosEs LadY on November 24, 2009 at 11:01 PM said...

more dot..more..more n more dot again.hehe..yg bling2 xde ke?

Post a Comment

 

UMMICARE KIDSWORLD Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez